Skab hygge i dit hjem

spisebord i træ

Trænger dit hjem til fornyelse? Eller vil du bare gerne forkæle dig selv lidt? Så køb dit nye spisebord i træ i dag. Det er tidsløst, passer ind i ethvert hjem og så er træ tilmed et godt og miljøvenligt naturmateriale. Det passer til mange forskellige stilarter og også ind i dit hjem. Læs med til dit næste spisebordskøb i dag.

Hvorfor et spisebord i træ?

Med et spisebord i træ, er du sikker på, at du altid indtager dine måltider imens du sidder ved et flot og kvalitetsbevidst håndværk. Det passer ind i ethvert hjem, og det bringer en nordisk stil med sig, som føles hjemlig for dig selv og dine gæster. Træ er et naturmateriale, hvorfor muligheder for design nærmest er uendelige, da man kan forme og designe træ, som man vil. Du kan derfor være sikker på at finde et spisebord i træ, som passer til dine ønsker.

Mange forskellige modeller

Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til borde i træ. Du kan vælge mellem plankeborde, caféborde, sofaborde, haveborde og runde plankeborde. Når du skal købe dit nye spisebord i træ, er der derfor rig mulighed for også at købe træborde til resten af huset, så du kan få en gennemført stil. Når du køber et spisebord, skal du tænke over, om du vil have lyst eller mørkt træ, samt om det skal være aflangt, rundt eller kvadratisk. Det hele kommer an på, hvilken stil du ønsker. Hos  https://traefolk.dk/ kan man se en masse flotte spiseborde i træ, hvor man blandt andet kan finde borde i egetræ og valnøddetræ.

Hvad skal jeg vælge?

Når du skal vælge et så essentielt møbel, som et spisebord er, så er det vigtigt, at du har tænkt over detaljerne. Det er familiens samlingspunkt, det er der dine gæster sidder, og det er for mange også et sted, hvor man sidder og arbejder. Derfor er det vigtigt, at bordet passer ind i din indretning, da det ofte fylder meget i et rum.  Tænk over, hvilken stil du prøver at opnå i dit hjem, og hvilken du allerede har. Det er specielt også en god idé at tage ud og se på bordet i virkeligheden, så du rigtig kan fornemme detaljerne og om det er noget for dig.

spisebord i træ

Du kan få det, som du vil

Ved køb af et træ spisebord er det let at tilpasse det, til præcis dine ønsker.

Du starter med at vælge en model, herefter oplyser du længe og bredde. Når det er gjort, skal du vælge hvilken træsort du vil have. Og til sidst skal du vælge den rigtige oliering. Når dette er gjort, kan du tage stilling til, om du ønsker en butterfly i dit spisebord i træ. En butterfly er et lille stykke træ eller metal, formet som en sommerfugl, som sidder i bordet. Det sørger for, at træet ikke giver sig og sprækker, hvilket eller kan ske, fordi træ er et levende materiale.