Giv dit hjem en makeover med vægmaling!

vægmaling

Hvis du er træt af at se de samme omgivelser dag efter dag, så kan det være, du skal til at gøre noget ved dit hjem. Det er vigtigt, man har det godt i sit hjem, for det er jo her, man bruger allerflest timer. Hvis du er ved at være træt af farven på din væg, så er det altså på tide at gøre noget ved det!

Mal én væg i en vild farve

Du har mange forskellige muligheder, når det kommer til vægmaling. Du kan f.eks. vælge bare at male én væg i dit hjem i en bestemt farve. Det er en tendens, man ser i mange boliger lige for tiden – og du kan hoppe med på den! Du behøves heller ikke male væggen i en decideret ”vild” farve. Du kan sagtens nøjes med at vælge en rolig farve, som f.eks. beige, brun eller grå. Det kan også være, du skal vælge en olivengrøn – det er også en populær løsning, som mange vælger lige nu! Du kan finde maling, du skal bruge til dit projekt på https://www.maling.dk/.

Mal et værelse i en flot farve

De fleste rum i dit hus er garanteret malet med hvis maling. Sådan er det hos de fleste, og det er da også en meget flot og enkel løsning. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt sjovere, så kan du vælge at male et af rummene i dit hus i en bestemt farve. Det kan være, du har et barn, som gerne vil have sit værelse grønt? Så kan det være, det er nu, det skal prøves!

orange maling

Til børneværelset

Det kan også være, at du og din partner venter en lille ny. Der er mange, der vælger ikke at have helt hvide vægge på børneværelset. Hvis man får en pige, kan man f.eks. vælge at male værelset lyserødt, eller man kan vælge at male bare én væg rød – det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du får en dreng, så kan I jo vælge at male værelset blåt eller grønt. I kan naturligvis også vente, til barnet selv er stort nok til at bestemme, hvilken farve han eller hun gerne vil have.

Mal køkkenet

Du kan også vælge at male dit køkken med vægmaling, hvis du er frisk på at prøve noget nyt. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have et blot køkken. Her kan du naturligvis også vælge bare at male én væg og lade resten være. Hvis du har et meget lille køkken, skal du måske passe på med de meget mørke farver – det kan godt få rummet til at synes mindre. Du kan derimod sagtens male én væg i en mellemmørk eller lys farve, uden at det har den store effekt på, hvor stort rummet føles. Der er masser af muligheder, når det kommer til vægmaling, og det handler bare om at være modig og prøve noget nyt. Kan man ikke lide resultatet, så er maling jo så smart, at man nemt kan male det over igen!