Start din træning i dag

reformer

Når vi nu går sommertiden i møde er det med at have sommerkroppen klar, det er i denne tid at vi for alvor tænker på hvordan vi ser ud samt hvordan vi behandler vores kroppe. Forandringer sker med vores valg og handlinger, det kan dog være svært at finde motivationen til at gå i gang med træningen, det kender vi alle. Står du med samme følelse i dette øjeblik, og mangler du en grund til at gå i gang? Her med reformer kan du følge den træning du ønsker. Både om dit mål er at blive strammet op, få mere styrke og smidighed, opnå en flottere kropsholdning, bedre balance eller et vægttab, så kan du her få den motivation og træning du har brug for.

Træning er godt for mange ting

Træning handler selvfølgelig ikke kun om at få et flot og trænet udseende, dog kan træning hjælpe til at føle dig mere selvsikker og tilpas i dig selv og i din krop. Når du føler dig tilpas og stolt over at vise din krop frem, kommer der naturligt en selvtillid, og hvem har ikke brug for et ekstra selvtillidsboost? Derudover kan du også opnå mange andre ting med reformtræning, som tidligere nævnt kan du forbedre din balance og din kropsholdning. Ting som kan gøre livet og hverdagene lidt nemmere, træning skaber bare en sundere tilværelse.

Familie reformer

Hvem sagde at træning skal være kedeligt? Hos ovenstående link kan du give dig i kast med forskellige reformer, for eksempel kan du starte din træning sammen med din familie. Alt er bare lidt sjovere når man er to, så hvorfor ikke udnyttet dette og lave noget sjovt og samtidigt sundt sammen? I vil opleve en sjov træning hvor i også vil få sved på panden. På denne måde vil træning nemmere blive integreret i jeres familie, som samtidig får en mere eller mindre sundere livsstil.

Mor/Baby

Er du nybagt forælder og kan du ikke vente med at komme igang med træning igen? Så skal du snart ikke vente længere, Reformer tilbyder nemlig også mor/baby bootcamp. Her kan du få et øjeblik hvor det er dig og sin krop som er i fokus, med din baby ved din side, hvilket der selvfølgelig tages hensyn til. På denne måde kan du styrke din krop og give dig selv den forkælelse i en hverdag, som med børn er travlere og mere hektisk.

Senior reformer

Med tiden vil kroppen lige så stille blive svagere og led mere stive, det er en naturlig gang. Du har dog muligheden for at forebygge eventuelle skader og styrke kroppen. Hele kroppen bliver trænet, så du bliver udrustet til endnu flere år, på samme tid giver træning mere energi, styrke og velvære i din hverdag og i dit liv. Balancen bliver også her trænet og er du knæ, hofte, skulder eller brystopereret, så kan træning også gavne dig og din krop. Træning er godt for alt også til hovedpine og spændinger i nakken, som kan trænes væk da det hjælper på at løsne op og fjerne spændinger.