4 ting til udendørs leg som dine børn vil elske

sandkasse

Nu varer det ikke længe, før at sommeren er rigtig over os. Foråret står allerede i fuldt flor, og dagene bliver varmere og varmere. Det indgyder simpelthen bare til leg udendørs – men hvad for noget udendørs legetøj hitter hos ungerne? Hvad er godt at have i haven, og hvad kan børnene få timer til at gå med? Det kan du læse om lige her. Her kan du nemlig læse om 4 ting, som man bare ikke kan undvære i sin have, når man har børn.

Sandkasse fyldt med sandlegetøj

Hvis man har små eller mindre børn, så er en sandkasse bare et must at have i haven. Udendørs legetøj som en sandkasse er noget, der er elsket af alle mindre børn, og specielt hvis den er fyldt op med lækkert sandlegetøj. Skal din lille søn lege med traktorer udendørs så lad ham bygge veje og huller i sandkassen med sin lille sandtraktor, det vil han uden tvivl elske. Eller har du en lille datter, der skal sidde og bygge de fineste sandslotte? Så lad hende endelig slå fantasien løs med alt det skønne sandlegetøj, som man kan få. Du kan finde masse af skønt udendørs legetøj hos https://www.legbilligt.dk/shop/78-udendoers-legetoej/. Her i blandt også masser af super godt sandlegetøj – lige til at komme i sandkassen. Så lad endeligt dit lille barn komme ud og få sand under tæerne i jeres skønne sandkasse.

kasse med sand

Køretøjer som udendørs legetøj

Løbecykler, små scootere, løbehjul og skateboards – alt sammen noget som dit barn kan race rundt på i jeres have. Langt de fleste børn elsker at køre på køretøjer og bruge dem som udendørs legetøj. Det gælder både drenge og piger og for børn i stort set alle aldre. Helt fra den lille toårige der vil elske at race rundt på sin scooter til det store børnehavebarn, der vil elske at have et løbehjul stående til leg og sjov ude i haven.

Udendørs spil for hele familien

En tredje ting som er rigtig godt at have i sin have er udendørs spil som hele familien kan være med til. De indgyder nemlig til en masse sjov og hygge for hele familien. Derfor kan I som familie samles om udendørs legetøj i form af havespil. Så lad den bedste mand vinde og hyg dig sammen med din familie til en god omgang havespil.

Vandlegetøj til haven

Vand vand og atter vand. Der er næsten ikke noget børn elsker mere end at lege med vand. Så anskaf jer endeligt en masse vandlegetøj til jeres have og jeres børn vil få timevis til at gå med god og sjov underholdning. Har I en regnvandstønde så brug endeligt vandet herfra og spar dermed samtidig på vandregningen. Det er altid sjovt at lege med vand, men kommer du lige et par dråber frugtfarve i vandet, så det skifter farve, så bliver udendørslegetøjet med vand kun endnu sjovere for dine børn. Så frem med vandet og frugt farven og lad legen begynde.