Hvad er e-juice?

E juice røg

Du har måske før hørt ordet, som også bliver kaldt både e-væske og dampvæske. Men måske du ikke er helt sikker på, hvad det lige er, at det betyder. Så bør du læse med herunder, hvor du får en udførlig forklaring på, hvad e-juice egentlig er. Du kan yderligere tjekke gosmoke.dk ud.

Definition

E-juice er en væske, som man kan få i forskellige smage til sin e-cigaret. Du kan selv vælge, om der skal være nikotin i.

Derudover skal du beslutte dig for, hvilken styrke du ønsker. Yderligere er der noget forskel på, hvad de forskellige slags væsker koster. Så du skal også gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at betale for det. Det kommer måske også an på, hvor meget du bruger væsken.

Hvad er der i e-juice?

E-juice kan indeholde naturlig nikotin. Der er også naturlige smagsstoffer i. Herudover er der en såkaldt væskebase deri, som er en blanding af andre ting – nemlig propylenglykol og vegetabilsk glycerin – hvor det varierer, hvor meget der er i af hver ting.

Hvilken smag skal jeg vælge?

Som nævnt kan man vælge forskellige smage i e-juice. Faktisk rigtig mange forskellige smage. Hvilken du bør vælge, afhænger naturligvis helt og holdent af, hvad du er til af smage. Du kan for eksempel få søde smage.

Det kunne være diverse frugtsmage – som selvfølgelig også kan være friske i smagen. Du kan også få en med lakridssmag. Og der er flere endnu.

Så du kan eventuelt vælge at starte med den smag, som du tror, du ville være vildest med. Du kan også vælge at købe flere forskellige smage fra starten af.

Og så kan du altid sammenligne de forskellige smage. Og på denne måde kan du hurtigt vælge dem fra, som du ikke er så vild med. Hvis du er lige vild med alle dem, som du smager, er det bare med at købe dem igen.

Hvilken styrke skal jeg vælge?

Men du skal altså ikke kun tage stilling til, hvilken eller hvilke smage du ønsker at afprøve. Du skal nemlig også gøre op med dig selv, hvor stærk din e-juice skal være. Det er tilfældet, da der findes forskellige styrker af nikotin.

Her skal du også tage i betragtning, hvad det er for en e-cigaret, som du benytter dig af. Det kan være en god ide at vælge en lav styrke, hvis du gerne vil have, at der er meget damp. Og hvorfor nu det? Jo, det er tilfældet, da du optager mere nikotin, hvis der kommer mere damp. Så det kan hurtigt blive for meget.

Du kan faktisk vælge mellem syv forskellige styrker af nikotin. De strækker sig helt fra ingen nikotin til 18 mg nikotin, som er stærkt.

Nu har du altså fået en ret grundig gennemgang i, hvad e-juice er. Men du har også lært, hvad du skal tage stilling til, når du vælger. Og selvom det kan virke uoverskueligt at skulle træffe disse valg, er det jo også rart med flere muligheder.