Agrobs hø – det bedste til dine kaniner

agrobs

Har du et kæledyr? Det kunne være en kanin, et marsvin eller et par hamstre – uanset hvilken gnaver, du har, har de behov for hø. Godt hø er nøglen til dyrenes sundhed. Det gælder om at supplere buret med et godt og næringsfuldt underlag af hø, der giver dyrene alt, hvad de har brug for. Høet er nemlig ikke kun næring – dyrene elsker at bruge høet til alt muligt forskelligt. Hamstre laver blandt andet deres huler i hø.

Godt hø bidrager også til en god hygiejne i buret og er ovenikøbet lugtabsorberende.

Alle disse fakta har fabrikanterne bag agrobs hø haft i hovedet, da de ville lave den bedste hø til kaniner.

Forskellige slags hø til forskellige dyr

Høet afhænger af dit dyr. Nogle dyr kan også være kræsne – derfor kan det tage tid at finde det perfekte hø til dit dyr. Der er mange forskellige slags hø, der alle er lavet af forskellige slags materiale. Agrobs hø er enghø. Det vil altså sige, at det er hø lavet af græs og urter fra et engområde. Agrobs hø er lavet af enghø fra det sydlige Tyskland, hvor engene får masser af sol, og hvor jorden har masser af næring. Det sikrer et godt og næringsfuldt hø til dine kaniner. Engen, hvor høet kommer fra, ligger i Bayern og er et stykke fuldstændig uspoleret natur. Det er ovenikøbet produceret bæredygtigt, så du kan købe hø med god samvittighed. Leder du efter noget godt hø til din kanin, er agrobs hø et perfekt match. Det er korte strå fyldt til randen med smag og velduft – kort sagt alt hvad din kanin har brug for. Kaniner kan være kræsne, så prøv at se om din kanin kan lide agrobs enghø.

Det bedste er at prøve sig frem

Burdyr kan være kræsne. Det er vigtigt at have i mente, at dyrenes stofskifte og appetit er beregnet til et liv i det vilde. Derfor kan det for mange være svært at få deres kæledyr til at spise høet eller foderet. Derfor er det bedste at prøve sig frem. Prøv forskellige slags hø og hold øje med dit dyrs reaktioner. Spiser den høet? Eller er den lige glad? På den måde kan du finde frem til det perfekte hø til dit kæledyr. Der er ingen let løsning. Der er intet hø, der passer til alle dyr. Bøvler du stadig med et kræsent dyr? Så kan hø lavet af græs være en god idé. Det består udelukkende at tørret græs, hvilket de fleste gnavere godt kan lide. Græshøet er tørret på en måde, der gør, at næringen forbliver i græsset. På den måde skal du ikke bekymre dig for, at dit kæledyr ikke får nok næring. En god måde at få dit kæledyr til interessere sig for høet på, er at tage foderet væk fra dem i et stykke tid. Overfodring med foder kan nemlig resultere i, at dit kæledyr ikke finder høet lige så interessant som det velsmagende foder.