De pæneste perler fra Pernille Lauridsen

pernille lauridsen

Leder du efter en gave til en, du holder af? Eller er det tid til at forkæle dig selv lidt? Uanset hvad anledningen er, så bør du ikke snyde dig selv for at se de smukke smykker fra Pernille Lauridsen. Siden 2013 har Pernille Lauridsen haft eget værksted i København, hvor hun også er fra, og laver her sine smukke håndlavede smykker. Hun har en intuitiv tilgang til arbejdet med sine smykker, og lader sig ofte inspirere af havet. Hun elsker at bruge ferskvandsperler, så hvis du er på udkig efter smukke perlesmykker, vil du helt sikkert blive glad for smykker fra Pernille Lauridsen.

Pernille Lauridsen hos Guldbrandsen

Hvis du gerne vil købe dine smykker hos en erfaren guldsmed, så bør du besøge Guldbrandsen Juveler. Siden 1843 har familien Guldbrandsen drevet guldsmed, og virksomheden har altså overlevet i syv generationer. I dag drives Guldbrandsen af Maria Guldbrandsen, som både designer familiens egen kollektion, og stadig fortsætter samarbejdet med mange af de store kendte leverandører, som f.eks. Ole Mathiesen og Georg Jensen. Blandt de store nyere navne finder du altså også Pernille Lauridsen, og du finder hos Guldbrandsen et stort udvalg af perlesmykker fra den kendte danske designer.

pernille lauridsen

Smykker er meget mere end pynt

De fleste vil nok medgive, at der er noget ganske særligt over smykker med perler. Mangt en gammel kriminalhistorie har handlet om en rig kvinde, der på den ene eller anden måde mister sine værdifulde perler, og mange film har vist os elegante kvinder med smukke perlehalskæder. Der er altså noget tidløst over perlesmykker, uanset om det er øreringe, armbånd eller halskæder. Smykker er ofte også noget, der nedarves i familien, og mange smykker får på den måde en værdi, der langt vil overstige det, som i første omgang blev betalt for dem. At smykker kan have en speciel betydning, der ikke er til at se med det blotte øje, giver også bæreren en særlig følelse når smykkerne bruges. Måske kender du den særlige følelse af at tænke på din bryllupsdag når du lige rør ved din vielsesring, måske får et særligt armbånd dig til at tænke på den veninde, der gav dig det, eller også minder dine yndlingsøreringe dig om, at din partner vidste lige, hvad du kan lide at gå med. Smykker er altså meget mere end pynt, og det samme gælder altså de smukke smykker fra Pernille Lauridsen.

Gør gaveindkøbet nemt for dig selv

Når du handler hos Guldbrandsen, behøves det ikke være svært. Du kan nemlig i ro og mag handle smukke smykker hjemme hos dig selv via webshoppen. Desuden har du mange muligheder for at få gode fordele, når du handler hos Guldbrandsen. Du kan f.eks. spare penge, hvis du melder dig ind i kundeklubben, og du får selvfølgelig både hurtig levering, gratis gaveindpakning, fuld returret og meget mere når du handler hos Guldbrandsen. Uanset om du skal forkæle dig selv eller en anden med smykker fra Pernille Lauridsen, så er det altså bare med at komme i gang.