Logo slik i mange varianter

Slik

Leder du efter slik med logo, så har TopSupplies samlet et bredt udvalg af lækkert og velsmagende slik, hvor du kan få trykt dit firmalogo eller budskab på. Der findes forskellige varianter af slikposer, lakridser mm. Finder du ikke den variant, som du leder efter, kan vi med garanti hjælpe dig med at strikke en løsning sammen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Tøv derfor ikke med at kontakte dem, hvis du har en favorit, som du ønsker at få reklametryk på.

Vælg mellem flere varianter af logo slik

Vælg mellem et stort udvalg af reklameslik såsom karameller, bolsjer, vingummi, chokolade og tyggegummi. Skal bolsjerne smage af pebermynte, hindbær, cola eller noget helt femte? Valget er dit.

Skal chokoladerne leveres i stilfulde æsker eller i små kuverter? Du kan endda få chips poser med logo, som er særlig velegnede til branding, fordi poserne har en stor trykflade. Ja, du bestemmer selv hos TopSupplies.

Lad dem hjælpe dig med at sprede kendskabet til din virksomhed, dit produkt eller din ydelse gennem brug af slik med logo som reklamegave, som bliver nydt og set igen og igen. Og jo mere folk kommer i kontakt med dit firma gennem firma slik, jo mere tilbøjelige er de til at gøre noget værdifuldt for dig, nemlig at blive dine kunder.

Vælg hvilket reklame slik der skal deles ud til dit næste seminar eller møde, og bestil allerede i dag. Det er et godt valg, og det hjælper dig til at skille dig ud fra dine konkurrenter. For der er nemlig få ting i denne verden, der på en så effektiv måde, skaber positive associationer til dig, som når man gør andre genstand for en venlig gestus.

Overrask dine kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere med firma slik

Uanset om du driver en fysisk- eller online forretning, kan det være en fordel at vise din taknemmelighed på en bemærkelsesværdig måde. Dermed er der chance, for at dine kunder kommer igen. Reklameslik falder i god smag både hos voksne og børn. Derfor vil du kunne glæde dine handlende kunder med et bolsje, slikpose eller andet sødt med din reklame eller logo på.

Du vil dermed blive husket for en positiv overraskelse og den gode smag i munden, når de nyder dit logo slik. Hvis du har en fysisk butik, kan du have en skål liggende ved disken med dit slik med logo. Du kan f.eks. vedlægge det i indkøbs- eller shopping posen eller byde dine kunder på et stykke slik, mens de pakker deres varer ind.

Hvis du driver en webshop, kan du gøre dig særligt bemærket ved at forkæle dine kunder. Det er oftest i de små detaljer, som gør at kunden føler, at de får en ekstraordinær oplevelse. Derfor vil en slikpose, mintpastil eller tyggegummi med i deres bestilling efterlade et positivt indtryk af din virksomhed.