Ketchersport til alle

ketchersport

Der findes mange forskellige ketchersport, hvilket gør at der er en stor chance for at du kan finde en ketchersport, som du er interesseret i. De mange forskellige sports er sjove, og giver dig mulighed for at nyde dig selv, men også få brugt kroppen. De er nemlig meget gode, når det kommer til at motionere. Ketchersport gør det bare lidt mere sjovt at bevæge sig. Så hvis du ikke er vild med at løbe, eller tage i motionscenteret, men gerne vil bruge kroppen. Så kunne det være en idé at kigge nærmere på ketchersport – du finder det rette udstyr her: https://sporthouz.dk/, og så er du hurtigt i gang.  

Tennis – simpelt og sjovt 

Tennis er et godt eksempel på en ketchersport. Det kan spilles både indendørs og udendørs, hvilket giver dig mulighed for at spille året rundt. Spillet er relativt nemt at forstå. Formålet er at slå bolden frem og tilbage med ketcheren. Bolden skal spilles direkte, eller efter ét hop på jorden. Hvis bolden rammer jorden mere end en gang, går pointet, til spilleren som slog bolden før. Tennis spilles på en rektangulær bane, og bolden skal være indenfor banens kanter. Kanterne på banen er bestemt af hvor mange der spiller. Man kan spille én mod én eller to mod to. Hvis man spiller én mod én, går banens kant til de inderste af de to streger, og hvis man spiller to mod to, er det de yderste streger. Tennis er i dag en af verdens mest populære og udbredte sportsgrene. 

Badminton – fantastisk og formidabelt 

Badminton er et andet eksempel på en ketchersport. Modsat til tennis varier badmintons popularitet meget fra land til land, men i Danmark er badminton meget populært, og bliver spillet meget. Ligesom tennis kan badminton spilles både indendørs og udendørs. Så hvis du gerne vil spille badminton, så har du muligheden for at gøre det året rundt. Badminton er spillet med en fjerbold, og så selvfølgelig en ketcher. Det gælder om at slå fjerbolden over på den anden side, hvor modstanderen ikke kan nå den inden den rammer jorden. Hvis den rammer jorden, indenfor banens grænser, har spilleren, som slog til bolden fået point Badminton kan spilles mellem to eller fire spillere. Èn mod én, eller to mod to. Derudover må fjerbolden kun slås én gang, hvis du ikke formår at få bolden over på den anden side med det ene slag, så får den anden spiller point. 

Der er mange andre ketchersportsgrene, så hvis du er interesseret i at spille en ketchersport, har du rig mulighed for det. Også selvom tennis eller badminton måske ikke lige er noget for dig. Der er en stor sandsynlighed for at du finder en sport, som du nyder at spille, uanset hvad der er, og hvad grunden er. Så er det altid en god idé at få noget motion ind i hverdagen. Hvis du ønsker at starte en ketchersport, er det vigtigt at du har det rigtigt udstyr, og så er du godt på vej.