Har I en kedelig firma frokostordning? Så læs med her

firma frokostordning i kbh

Der er intet bedre end at have en firma frokostordning. Det betyder, at man slipper for de kedelige spegepølsemadder, der er slatne og kedelige. Men hvad så hvis man har en frokostordning på jobbet, men den trænger til en udskiftning? Så er der netop løsningen til dig og dit firma her. Løsningen hedder Ryde Gastronomi. Det er en erfaren leverandør af mad til frokostordninger rundt omkring på Sjælland. De har oplevet at mange firmaer kommer til dem, da deres frokostordning bare ikke kan gøre det godt nok, i forhold til hvad deres forventninger er. Det er hvad mange firmaer står over for, om de så har en frokostordning eller ej. Der vil her i denne artikel blive gennemgået præcist hvorfor Ryde Gastronomi er så succesfulde med deres erhverv, og hvad de kan gøre for dit firma for, at have tilfredse medarbejdere på jobbet.  

Baggrund 

Ryde Gastronomi er ejet af en ægtepar, der er udlært fra Kong Hans kælder og Søllerød kro. De har henholdsvis arbejdet på Noma, Kommandanten og Summerbird. Dette giver dem erfaringen til, at kunne lave mad i meget højt kvalitet. Ryde Gastronomi har været på markedet siden 2006, hvor de har lavet firma frokostordninger for mange mange firmaer. De vægter sig på gode råvarer, der matcher sæsonens populære retter.  

Variation 

I dagens Danmark er der mange der begynder at have præferencer for, hvad de spiser. Om det så er at de er på en speciel diæt, at de er vegetarer eller veganer, eller at de har nogle allergier der gør at de ikke kan spise bestemte madvarer. Det er her hvor Ryde Gastronomi har varemærket sig. deres firma frokostordning bliver skabt for det enkelte firma, alt efter hvad deres præferencer af. De vil her sammensætte ugeplaner så alle medarbejdere på dit firma, kan få et godt måltid mad til deres frokostpause. Dette går også at der er ingen der bliver holdt udenfor når det kommer til maden.  

Hvad indeholder frokostordningen så?  

Det er et rigtig godt spørgsmål. Hvad der kommer til at blive nævnt nu her kan selvfølgelig modificeres, alt efter hvilket firma der bliver bestilt til. Som udgangspunkt vil der altid være en varm ret til stede. Den vil have det nødvendige tilbehør, om det så er pasta, ris eller quinoa. Man skal altid huske at spise sit grønt, så to salater vil også være til rådighed. Den ene salat vil være rig på protein, fibre og kulhydrater. Den anden  er mere let i det og vil være baseret på, hvad sæsonens råvarer byder på. Udover det vil der også være mulighed for et godt gammeldags frokostbor, hvor der vil værre tre forskellige pålæg samt forskellige slags brød i alle afstøbninger. Om tirsdagen kan de tilbyde et ostebord og om torsdagen, kan man forvente en dejlig dessert der kan sætte et godt slutpunkt på en hård uges arbejde. Som en firma frokostordning, kan denne pakke ikke slå fejl, og har været en stor succes hos alle kunder.