Giv manden en gave

philips barbermaskine

Mænd bliver lige så glade for at få en gave, som kvinder gør. Så har du ikke en mand i dit liv der fortjener at få sig en gave? Selv hvis du synes det kan være svært at give mænd gaver, så er det ikke en umulig mission. Nogle gange kræver det bare en anden form for forberedelse. 

Lyt efter når han snakker

Hvis du ofte står og synes det er svært at finde på en gave til en mand i dit liv, og han ikke kan komme på noget han ønsker sig, så betyder det ikke nødvendigvis at han slet ikke ønsker sig noget. Men situationen behøver ikke at opstå fra nu af og til evig tid. Du kan faktisk gøre noget for at undgå den. Det lyder simpelt, men husk at lytte ordentlig efter når han snakker. Du vil helt sikkert opdage at han fra tid til anden nævner nogle ting kan kigger efter, mangler eller godt kunne tænke sig. Hvis du opfanger disse ønsker og tanker, så har du noget at gå ud fra når du en dag vil give ham en gave. Han vil helt sikker blive glad og føle sig meget værdsat, når han får lige det han havde brug for, selvom han havde glemt at han ønskede sig den Philips barbermaskine.

Tænk ud af boksen

Husk på at gaver ikke kun skal være ting der kan pakkes ind i papir, som den førnævnte Philips barbermaskine. Nogle gange kan det også være en oplevelse, som han enten kan få alene eller sammen med dig som giver. Det kan jo være at din far virkelig ikke mangler noget, men måske vil en hyggelig stund med dit barn være den perfekte gave. Så hvorfor ikke give ham en oplevelse I kan få sammen, det kan være en god ølsmagning på et bryghus. Eller hvis han skal forkæles alene kunne han få et gavekort til en rigtig barber, så kan hans Philips barbermaskine få et lille hvis, mens han bliver nusset om. 

Hjælp til at huske ideerne

Det kan være svært at huske hvad nogle har sagt i en forbipasserende bemærkning flere måneder forinden, derfor kan det være en god ide at skrive det ned når du hører noget der kunne bruges som inspiration til en fremtidig gave. Man kan have en lille note med ideer til gaver, oplevelser og andre ting man tænker han vil synes om. Ved at arbejde på ideerne løbende, vil du have mere at arbejde med når der en dag er en lejlighed til at give en gave eller oplevelse. På den måde er du slet ikke afhængig af at han selv kan komme i tanke om noget han ønsker sig, du er forberedt og klar.

Er du bange for at han når at købe det selv, eller hvis det er en mindre ting, så kan du også overraske ham med en spontan gave uden nogen specifik anledning. Det vil helt sikkert også føre til glæde og værdsættelse. Han vil være helt klar over hvor meget han betyder for dig.